När du besöker denna sida godkänner du att vi använder cookies. För att veta mer, följ denna länk

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy för Valmets webbplatser har publicerats och gäller från och med den 23 september 2014.

Skyddet av ditt privatliv under ditt besök på denna webbplats är mycket viktigt för Valmet. Vi ber dig läsa igenom denna integritetspolicy innan du använder webbplatsen.

Genom att besöka och använda webbplatsen visar du att du godkänner villkoren i denna integritetspolicy. Om du inte samtycker med det som står i denna integritetspolicy bör du avstå från att använda denna webbplats.

Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Observera att Valmet inte ansvarar för integriteten eller innehållet på andra webbplatser.

Generellt tillhandahålls de flesta sidor på Valmets webbplatser främst i informationssyfte, och besökare kan därför besöka de flesta sidor på dessa webbplatser utan att lämna ut några personliga uppgifter. Data om vilka sidor du har besökt på Valmets webbplatser samlas in och kan kopplas till dina personliga uppgifter om Valmet har tillgång till sådan information.

Cookie-policy

Då och då sparas en liten fil på din dator för att effektivisera användningen av denna webbplats och de tjänster som Valmet erbjuder dig. Denna fil kallas vanligtvis för en "cookie" och många webbplatser använder sig av tekniken. Cookies är data som lagras på din dators (eller annan internetansluten enhet, såsom smarttelefoner eller surfplattor) hårddisk eller i webbläsaren, och inte på denna webbplats.

De cookies som används på Valmets webbplatser kan sparas på din enhet en lång tid eller tills du själv tar bort dem (lagrade eller beständiga cookies) eller så tas de bort från din enhet när du lämnar Valmets webbserver (sessions cookies).

När du besöker Valmets webbplatser kan du få cookies från tredje parts webbplatser eller domäner. Vi använder ett antal leverantörer som också kan skicka cookies till din enhet för vår räkning så att de kan leverera de tjänster som de tillhandahåller för Valmet. Dessa cookies inkluderar de som samlar in information om webbplatsanvändning från besökare på Valmets webbplatser. För att få mer information om dessa tredjepartscookies, samt information om hur man väljer att inte ta emot dessa cookies, följ länkarna i det relevanta avsnittet nedan.

De flesta webbläsare är inställda för att godkänna cookies och i de flesta webbläsare kan du ändra dina inställningar så att inga cookies sparas, eller att du får ett meddelande när en cookie skickas. Vänligen kontrollera i din webbläsares instruktioner hur du modifierar din webbläsares inställningar.

Informationen som samlas in via cookies används för att förbättra vår kommunikation och sammanställs i syfte att generellt förbättra nivån på Valmets tjänster. Vi kan inte identifiera dig personligen utifrån denna information.

Skydd av integritet och personuppgifter

Valmet förbinder sig att skydda din integritet och att skydda dina personuppgifter. Valmet tillämpar en hög skyddsnivå och bearbetar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och sekretessprinciper.

Valmet kommer endast att lagra personuppgifter som krävs för att följa lagar och bestämmelser eller uppgifter som behövs för att kunna erbjuda dig bättre tjänster. För att kunna erbjuda dig bättre tjänster kan vi behöva be dig om eller samla in personuppgifter. Om du lämnar ut eller har lämnat ut personuppgifter till Valmet kan Valmet använda dess för att erbjuda dig tjänster eller för att svara på dina förfrågningar. Genom att lämna ut information till Valmet via denna webbplats bekräftar och godkänner du insamlingen, användningen och utlämnandet av personuppgifter av den typ och för de begränsade syften som anges i denna integritetspolicy. Valmet lämnar inte ut några personuppgifter utanför Valmet, dess samarbetspartners eller dotterbolag.

Valmet utvecklar kontinuerligt sina webbplatser och kan när som helst revidera villkoren i denna integritetspolicy genom att uppdatera den.

Tredjepartscookies som används på Valmets webbplatser

Analytics / Spårning av cookies

Delning på sociala media

AddThis: För mer information om hur AddThis fungerar klicka denna länk

Andra cookies

YouTube: Mer information om YouTube
maps.google.com: Mer information om maps.google.com