Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden (cookies) tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja

Valmetin tietosuojaperiaatteet

Nämä Valmetin verkkosivustoja koskevat tietosuojaperiaatteet on julkaistu ja ne ovat voimassa 24.9. 2014 alkaen.

Valmetille on erittäin tärkeää suojella yksityisyyttäsi käyttäessäsi tätä sivustoa. Pyydämme sinua lukemaan nämä tietosuojaperiaatteet ennen sivuston käyttöä.

Siirtymällä tälle sivustolle ja käyttämällä sitä osoitat hyväksyväsi nämä tietosuojaperiaatteet. Ellet hyväksy näitä tietosuojaperiaatteita, pyydämme, ettet käytä sivustoa.

Sivustolla voi olla linkkejä muihin sivustoihin. Ota huomioon, että Valmet ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojasta tai sisällöstä.

Valmetin verkkosivustojen sivuista useimmat on laadittu pääsääntöisesti tiedottamistarkoituksiin, ja valtaosaa sivustojen osioista voi käyttää syöttämättä omia henkilötietojaan. Keräämme tietoa, joka liittyy siihen, miten käytät Valmetin verkkosivustoja, ja tiedot voidaan yhdistää henkilötietoihisi, jos Valmetilla on ne hallussaan. Evästeet Aika ajoin tietokoneeseesi saatetaan siirtää pieniä tiedostoja tämän sivuston ja Valmetin tarjoamien palvelujen parantamiseksi. Näistä tiedostoista käytetään yleisesti nimitystä ”evästeet” (”cookies”), ja niitä käytetään useilla verkkosivustoilla. Evästeet ovat datatiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneesi (tai muun internet-yhteyttä käyttävän päätelaitteen, kuten älypuhelimen tai tabletin) kovalevylle tai selaimeen eivätkä tälle sivustolle.

Valmetin verkkosivuilla käytettävät evästeet saattavat säilyä laitteellasi pidemmän aikaa tai kunnes poistat ne itse (pysyvät evästeet) tai ne poistetaan automaattisesti laitteeltasi kun lähdet Valmetin verkkopalvelusta (istuntokohtaiset evästeet).

Käyttäessäsi Valmetin verkkosivustoja saatat saada evästeitä kolmannen osapuolen verkkosivuilta tai domaineista. Yhteistyöyrityksemme voivat lähettää tietokoneellesi tai laitteellesi evästeitä puolestamme, voidakseen toimittaa omia palvelujaan Valmetille. Näihin evästeisiin kuuluvat verkkosivustojen käyttötietoa keräävät evästeet. Seuraamalla tällä sivulla olevia linkkejä saat lisätietoja näistä kolmannen osapuolen evästeistä sekä siitä, miten voit kieltäytyä niistä.

Useimpien selainten oletusasetuksissa hyväksytään evästeiden käyttö, ja useimmat selaimet voidaan määrittää kieltämään evästeet tai antamaan ilmoitus aina, kun evästeitä ollaan siirtämässä koneellesi. Käyttämäsi selaimen ohjeissa kerrotaan, kuinka voit muokata tai muuttaa selaimen asetuksia. Evästeiden keräämiä tietoja käytetään viestintämme parantamiseen, ja niitä kerätään Valmetin tarjoamien palvelujen yleisen tason parantamiseksi. Tämäntyyppiset evästeet eivät sisällä sellaista tietoa, jonka perusteella pystyy tunnistamaan yksittäisen käyttäjän. Yksityisyyden ja henkilötietojen suoja Valmet on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Valmet noudattaa korkeaa suojelun tasoa ja käsittelee henkilötietojasi voimassa olevan henkilötietolainsäädännön ja tietosuojaperiaatteiden mukaisesti.

Valmet säilyttää henkilötietoja vain siinä määrin kuin lait ja määräykset edellyttävät tai on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua meidän voi olla tarpeen pyytää tai saada henkilötietojasi. Valmet voi käyttää antamiasi henkilötietoja tarjotakseen sinulle palveluja tai vastatakseen pyyntöihisi. Antamalla Valmetille tietoa tämän sivuston kautta hyväksyt näissä tietosuojaperiaatteissa määriteltyjen ja niissä rajattuihin tarkoituksiin käytettävien henkilötietojen keräämisen, käytön ja luovuttamisen. Valmet ei siirrä henkilötietoja Valmetin tai sen yhteistyökumppanien ja tytäryhtiöiden ulkopuolelle.

Valmet kehittää verkkosivustojaan jatkuvasti ja voi milloin tahansa muuttaa näitä tietosuojaperiaatteita päivittämällä ne.

Kolmannen osapuolen evästeitä Valmetin verkkosivustoilla

Tilastotiedot

Snoobin analytiikka: Lisätietoja Snoobista

Google Analytics: Lisätietoja Google Analyticsin tietosuojasta ja turvallisuudesta

YouTube-analytiikka: Lisätietoja YouTuben tietosuojakäytännöstä (Googlen palvelu)

Sosiaalisen median evästeet

AddThis: Lisätietoja AddThis-palvelun tietosuojakäytännöstä (englanniksi)

Muut evästeet YouTube: Lisätietoja YouTuben tietosuojakäytännöstä (Googlen palvelu)

maps.google.com (karttapalvelu): Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä