Tutustu Valmetilla kesällä 2022 tarjolla oleviin kesätöihin


Kesä Valmetilla tarjoaa näköalan globaalin yrityksen toimintaan, antaa mahdollisuuden oppia uutta ja tarjoaa kehittymismahdollisuuksia. Palkkaamme kesälle 2022 yli 400 harjoittelijaa eri toimipaikkoihimme Suomessa.

Hakumme kesälle 2022 on päättynyt.

Se tunne kun opit joka päivä uutta!


Tarjolla on mielenkiintoisia kesätyötehtäviä ympäri Suomen

Tarjoamme tänä kesänä noin 400 opiskelijalle töitä erilaisissa tehtävissä Valmetin toimipaikoilla ympäri Suomen. Suurin osa tehtävistä sijoittuu tuotantotehtäviin tehtaillamme tai erilaisiin suunnittelu-, projektinhallinta- ja tuotekehitystehtäviin. Kesätöitä on tarjolla monipuolisesti myös hankinnan, myynnin ja logistiikan tehtävien parista sekä  taloushallinnon, markkinoinnin, IT:n, sekä HR:n parista.

Miksi Valmetille kesätöihin?

Sinulla on mahdollisuus työskennellä kestävän tulevaisuuden puolesta, koska uskomme, että teknologiallamme on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen ja ilmaston lämpenemisen hillitsemisessä. Kesäharjoittelijapaikka meillä antaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua kansainväliseen teknologia-alaan ja tukee opintojasi. Saat tärkeää ymmärrystä esimerkiksi tuotannon tai liiketoiminnan prosesseista ja pääset omalla työlläsi vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen.  

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi tiimiämme avustamaan asiantuntijoitamme heidän päivittäisessä työssään, ja voit olla varma että työpanostasi arvostetaan. Tarjoamme erinomaisen perehdytyspolun tukemaan oppimistasi. Kesätyömme ovat avoinna 1-4 kuukauden ajalle. 

Hakuaika ja tarjolla olevat tehtävät

Tutustu tehtäviin tarkemmin ja laita hakemusta tulemaan!

Hakumme kesälle 2022 on avoinna 3.1.2022-13.2.2022.

Tule tutustumaan meihin rekrytointimessuille

Olemme mukana monilla rekrytointimessuille, katso lista täältä ja tule tapaamaan meitä!

 

Green line 1170x5.png

Kesätyöntekijöiden kokemuksia Valmetilla työskentelystä

 

Valmetilla tarvitaan positiivinen asenne, tekemisen meininki ja hyvä paineensietokyky sekä uskallusta tehdä uusia asioita oma-aloitteisesti. 

Hae sinäkin kesäksi Valmetille! 

Green line 1170x5.png

Näille Valmetin paikkakunnille haemme kesätyöntekijöitä!

 

Kesätyöpaikkakunnat.png

Kesätyöpaikkakunnat:

Espoo
Inkeroinen
Juankoski
Jyväskylä (esittelyvideo)
Järvenpää (esittelyvideo)
Kajaani
Kauttua
Kemi

Lappeenranta
Lapua
Oulu
Pori
Raisio
Tampere
Ulvila
Valkeakoski
Vantaa
Varkaus

 

 

Green line 1170x5.png